Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 500g992kcal146.7g0g44.9g0g
Siankylki, raaka125g401kcal18.5g0g36.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 625g476kcal11.7g96.8g1.2g6.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g162g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Palsternakka 187g119kcal0.9g22.1g0.7g8.4g
Paprika keltainen 212g64kcal2g10.8g0.4g4.2g
Paprika vihreä 212g45kcal2g5.3g0.6g4g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Lihaliemikuutio Maggi41g115kcal3.7g2.9g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g4583kcal376.2g307.2g189.4g58g
Valittu annoskoko2190g2292kcal188.1g153.6g94.7g29g
Annoskoko puolitettuna1095g1146kcal94.1g76.8g47.4g14.5g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933