Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g450g1485kcal72g279g9g27g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto225g630kcal42.7g0g49.5g0g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)563g169kcal5.6g33.7g1.1g5.6g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g23kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g450g765kcal85.5g0g45g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4383g6511kcal423.8g657.6g234.4g75.8g
Valittu annoskoko2192g3256kcal211.9g328.8g117.2g37.9g
Annoskoko puolitettuna1096g1628kcal106g164.4g58.6g19g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957