Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g676g710kcal98g30.4g13.5g37.2g
Sipuli 293g89kcal3.7g14.1g0.6g5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1126g282kcal14.6g47.3g2.3g0g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 34g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g2784kcal243.2g205.6g87.6g87.2g
Valittu annoskoko2196g1392kcal121.6g102.8g43.8g43.6g
Annoskoko puolitettuna1098g696kcal60.8g51.4g21.9g21.8g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740