Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)34g34kcal2.5g5.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10.1g0.3g4.2g
Selleri, annos 50g113g16kcal1.1g3.4g0g0g
Tomaatti, tuore282g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Sieni tatti, hapero 169g47kcal3.1g4.9g0.8g3.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g113g12kcal0.9g1.8g0.1g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g911kcal25.6g86.8g50g30.2g
Valittu annoskoko2196g456kcal12.8g43.4g25g15.1g
Annoskoko puolitettuna1098g228kcal6.4g21.7g12.5g7.6g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711