Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g720g4104kcal164.2g140.4g357.1g43.2g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti180g1021kcal44.1g25g82.6g0g
Saksanpähkinä 108g735kcal15.9g3.6g70.4g17.2g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g180g673kcal41.4g0g55.8g50.4g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g108g11kcal1.6g0g0.6g91.8g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g13086kcal534.4g338g1133g405.2g
Valittu annoskoko2196g6543kcal267.2g169g566.5g202.6g
Annoskoko puolitettuna1098g3272kcal133.6g84.5g283.3g101.3g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200