Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus15g48kcal1.8g0.1g4.5g0g
Herne 375g258kcal19g35.1g1.5g11.6g
Vesi1499g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g1940kcal146.6g70.4g114g23.2g
Valittu annoskoko2196g970kcal73.3g35.2g57g11.6g
Annoskoko puolitettuna1098g485kcal36.7g17.6g28.5g5.8g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061