Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Purjosipuli 351g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 701g755kcal59.1g98.2g2.5g49.1g
Persilja 88g24kcal1.2g1g0.2g7g
Ruohosipuli 35g7.9kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4396g2249kcal142.4g235.4g51.8g133g
Valittu annoskoko2198g1125kcal71.2g117.7g25.9g66.5g
Annoskoko puolitettuna1099g562kcal35.6g58.9g13g33.3g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910