Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1154g208kcal6.5g28.9g4.6g8.1g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio73g162kcal5.9g19.1g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g437g1224kcal83.1g0.1g96.2g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4396g3345kcal191g96.2g230g16.2g
Valittu annoskoko2198g1673kcal95.5g48.1g115g8.1g
Annoskoko puolitettuna1099g836kcal47.8g24.1g57.5g4.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965