Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli8.2g14kcal1.1g0.2g1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g4.6g1.9kcal0.5g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.3g0.8kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g3.3g14kcal2.7g0.2g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)2g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g99kcal9.2g3.2g5.8g0.4g
Valittu annoskoko22g50kcal4.6g1.6g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal2.3g0.8g1.5g0.1g
Arvot/100g100g224kcal20.8g7.2g13.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915