Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g3.1g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g32kcal1.6g1.8g2g0.6g
Valittu annoskoko22g16kcal0.8g0.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.4g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.6g4.1g4.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727