Perunavuoka

Paista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla, lisää yrtti-tomaattimurska, sekoita.

Laita uunivuokaan peruna-suikaleet ja peruna-sipuli-suikaleet, lisää suolaa, sekoita joukkoon jauheliha-mössö ja lopuksi kerma.

Paista uunissa 200 astetta noin tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Teija67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g4.4g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g4.4g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.5g4.9kcal0.7g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.4g3.7kcal0g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g40kcal2.6g3.8g1.6g0g
Valittu annoskoko22g20kcal1.3g1.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.7g1g0.4g0g
Arvot/100g100g91kcal5.9g8.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249114