Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 4.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Karpalo 4.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow2.2g7.4kcal0.3g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g21kcal0.6g4g0g0.4g
Valittu annoskoko22g11kcal0.3g2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.2g1g0g0.1g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9.1g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832