Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 3.9g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g17kcal1.6g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko22g9kcal0.8g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal3.7g2.8g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280