Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Valkuainen (100g)3.5g1.5kcal0.3g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.8g0.5kcal0g0g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer3.9g20kcal0.2g2.2g1.2g0.2g
Vispikerma Flora 20%10g22kcal0.3g0.5g2g0g
Marianne suklaarakeet2.9g14kcal0.1g2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g118kcal2g9.6g8.2g0.4g
Valittu annoskoko22g59kcal1g4.8g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g30kcal0.5g2.4g2.1g0.1g
Arvot/100g100g269kcal4.5g21.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410