Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g5.9g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g32kcal2.2g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko22g16kcal1.1g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.6g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5g3.2g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484