Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)9g10kcal1.1g0.2g0.5g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g31kcal2.4g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko22g15kcal1.2g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g70kcal5.5g5.5g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201