Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1.4g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g0.7g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g18kcal0.4g1g1.2g0.4g
Valittu annoskoko22g9kcal0.2g0.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal0.9g2.3g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977