Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio0.7g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g34kcal2g1g2.4g0.2g
Valittu annoskoko22g17kcal1g0.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g8kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.5g2.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965