Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Vehnälese, Liperin mylly2.3g3.4kcal0.4g0.2g0.1g1.3g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä6g6.6kcal0.5g1.1g0g0.5g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.5g3.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g80kcal6g2.6g5.2g3.6g
Valittu annoskoko22g40kcal3g1.3g2.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal1.5g0.7g1.3g0.9g
Arvot/100g100g182kcal13.6g5.9g11.8g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540