Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g8.2g29kcal1g5.8g0.2g0.2g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g5.4g10kcal0.8g1.1g0.2g2.4g
Rypsiöljy rainbow1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g104kcal3.8g14g3.6g5.2g
Valittu annoskoko22g52kcal1.9g7g1.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal1g3.5g0.9g1.3g
Arvot/100g100g234kcal8.6g31.7g8.1g11.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330