Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.5g3.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.7g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.4g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g59kcal6g0.8g3.4g0g
Valittu annoskoko22g29kcal3g0.4g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.5g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g133kcal13.6g1.8g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722