Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Riisi puuroutuva 0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g43kcal2.4g3.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko22g21kcal1.2g1.6g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.6g0.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g96kcal5.4g7.2g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590