Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g1.8g5.8kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl9g32kcal1.3g5.8g0.3g0.5g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.8g5.6kcal0.3g1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g90kcal3.8g15.2g1.4g2g
Valittu annoskoko22g45kcal1.9g7.6g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal1g3.8g0.4g0.5g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.4g3.2g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910