Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Aura Gold homejuusto, Valio1.8g6kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g24kcal1.6g0.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko22g12kcal0.8g0.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.6g1.4g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675