Mantelileipä (Low Carb)

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 4-5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Djpkhzo

Djpkhzo sanoi...

Siirry sivulle!

maanantai 10.05.2010 klo 01:31

Djpkhzo sanoi...

Tuossa siis originaali ohje ^

perjantai 21.05.2010 klo 20:33

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Seesaminsiemen (Risenta), annos 30g0.6g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.1g37kcal1.5g0.4g3.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.8g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 100g2.8g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g124kcal6.2g1.8g10g2g
Valittu annoskoko22g62kcal3.1g0.9g5g1g
Annoskoko puolitettuna11g31kcal1.6g0.5g2.5g0.5g
Arvot/100g100g281kcal14g4.1g22.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178414