Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g10g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g5g9kcal0.9g0g0.6g0g
Siirappi 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g28kcal2g2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko22g14kcal1g1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.5g4.5g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052