Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)6g1.2kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g24kcal0.2g1.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko22g12kcal0.1g0.9g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g6kcal0.1g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g55kcal0.5g4.1g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174