Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.6g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g7.8g1.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Seiti fileitä Findus5.2g3.6kcal0.8g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2.6g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g44kcal3.4g1.4g2.8g0.4g
Valittu annoskoko22g22kcal1.7g0.7g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g3.2g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168