BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu3.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g21kcal1.4g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko22g11kcal0.7g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.2g2.7g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583