Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 3.9g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g4.2g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g4.4g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl7g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g56kcal3.6g6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko22g28kcal1.8g3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal0.9g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.1g13.6g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180