Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)9g32kcal1.1g6.2g0.2g0.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen6.3g45kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g156kcal2.2g13g10.4g1g
Valittu annoskoko22g78kcal1.1g6.5g5.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g39kcal0.6g3.3g2.6g0.3g
Arvot/100g100g352kcal5g29.3g23.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716