Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow14g2.8kcal0.4g0.3g0g0.4g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä1.6g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Vuohenjuusto President3.1g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Valkoviini kuiva 3.1g2.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g37kcal2g1g2.2g0.8g
Valittu annoskoko22g19kcal1g0.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.5g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g84kcal4.5g2.3g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744