Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)1.6g2kcal0.1g0g0.2g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl3.7g20kcal0.9g0.5g1.6g0.6g
Vehnälese 0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.9g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.9g28kcal2.2g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g129kcal8.4g2.2g9.6g4.4g
Valittu annoskoko22g64kcal4.2g1.1g4.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna11g32kcal2.1g0.6g2.4g1.1g
Arvot/100g100g288kcal18.8g4.9g21.5g9.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320