Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 7.8g1.3kcal0.2g0g0g0.2g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Manteli 2g12kcal0.5g0.1g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g39kcal1.4g0.6g3.2g0.8g
Valittu annoskoko22g20kcal0.7g0.3g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.4g0.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g89kcal3.2g1.4g7.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210792