KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g10g15kcal1.7g0.3g0.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 6.3g9kcal0.2g2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g5.2g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g56kcal4.2g5.8g1.6g0g
Valittu annoskoko22g28kcal2.1g2.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna11g14kcal1.1g1.5g0.4g0g
Arvot/100g100g126kcal9.5g13.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396