Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)8.6g12kcal1g0g0.9g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g103kcal3.4g0.4g9.8g0g
Valittu annoskoko22g52kcal1.7g0.2g4.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g26kcal0.9g0.1g2.5g0g
Arvot/100g100g232kcal7.7g0.9g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703