Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Linssi, punainen, Go Green1.3g4.1kcal0.3g0.6g0g0.2g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g0.6g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g20kcal1g2.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko22g10kcal0.5g1.4g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g44kcal2.2g6.3g0.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64817