Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)3.6g2.4kcal0.5g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore2g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokajogurtti Valio4g3.6kcal0.2g0.2g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 4.2g11kcal0.3g1.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g42kcal2g5.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko22g21kcal1g2.7g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.5g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g94kcal4.5g12.2g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358