Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.8g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g115kcal1.6g20.2g2.8g0.6g
Valittu annoskoko22g57kcal0.8g10.1g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g29kcal0.4g5.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g258kcal3.6g45.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154