ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g21g43kcal3.8g0g3.2g0g
Fariinisokeri0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g95kcal7.6g2g6.4g0g
Valittu annoskoko22g47kcal3.8g1g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal1.9g0.5g1.6g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307