Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)7.5g12kcal1.4g0g0.7g0g
Punajuuri 5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pavut,ruskeat suolaliemess1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g40kcal3.2g2.2g1.8g1g
Valittu annoskoko22g20kcal1.6g1.1g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.8g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g90kcal7.2g4.9g4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259