Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl6.2g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.5g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g5.2g7.8kcal0.1g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g60kcal5.4g0.6g4g0.2g
Valittu annoskoko22g30kcal2.7g0.3g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g15kcal1.4g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12.2g1.4g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667