Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 4.7g15kcal0.4g2.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g2.2g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.2g5kcal0.4g0g0.4g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g3.1g10kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g98kcal6.4g5.4g5.2g1g
Valittu annoskoko22g49kcal3.2g2.7g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g25kcal1.6g1.4g1.3g0.3g
Arvot/100g100g221kcal14.4g12.2g11.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568