Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 3.1g5.9kcal0.8g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä 3.1g3.3kcal0.7g0g0g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g3.7g1.5kcal0.4g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.4g0.3kcal0g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.2g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g4.2g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1g6.3kcal0.3g0.1g0.6g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]1.3g5kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g73kcal8.4g1.2g4g0g
Valittu annoskoko22g37kcal4.2g0.6g2g0g
Annoskoko puolitettuna11g18kcal2.1g0.3g1g0g
Arvot/100g100g164kcal18.9g2.7g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716