Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Punaviini, 12%1.5g1.2kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 3.5g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g47kcal3.4g1.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko22g24kcal1.7g0.9g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.9g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.7g4.1g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267