Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl7.9g28kcal1.1g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g3.1g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g80kcal2.8g1g6.8g0.2g
Valittu annoskoko22g40kcal1.4g0.5g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal0.7g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g178kcal6.3g2.2g15.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940