Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow4.4g4.4kcal0.9g0g0.1g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.1g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1502.2g8.5kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g110kcal4g7.6g6.4g0.6g
Valittu annoskoko22g55kcal2g3.8g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g28kcal1g1.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g246kcal8.9g17g14.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094