Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g9g27kcal1.3g0g2.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g80kcal3g2.4g6.2g0.2g
Valittu annoskoko22g40kcal1.5g1.2g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal0.8g0.6g1.6g0.1g
Arvot/100g100g180kcal6.7g5.4g13.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982