Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.2g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g47kcal2.8g1.2g3g0.4g
Valittu annoskoko22g24kcal1.4g0.6g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g12kcal0.7g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g106kcal6.3g2.7g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148