Helppo lohi-pinaattikeitto

HELPPO LOHI-PINAATTIKEITTO
(4 annosta)

Ainekset:

7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
1 ps (500 g) Pirkka perunasipulisekoitusta (pakaste)
1/2 ps (à 150 g) Pirkka pinaattia (pakaste)
1 pkt (300 g) kirjolohisuikaleita (sis.

suolaa 1 %)
3 dl maitoa
ripaus mustapippuria
(suolaa)

1. Kiehauta vesi kattilassa.

Lisää joukkoon liemikuutio, perunasipulisekoitus ja pinaatti.

Keitä noin 4 minuuttia.

2. Nostele kirjolohisuikaleet keittoon ja keitä pari minuuttia, kunnes kala on läpikuultamatonta.

3. Kaada joukkoon maito ja mausta pippurilla.

Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 357 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 5.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kirjolohisuikale (Pirkka)3.1g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 3.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 1.9g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g28kcal2.2g2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko22g14kcal1.1g1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.6g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.5g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99185